kırkayaklar kadın olsaydı :)

26 Mart 2014 Çarşamba

Evetttt bugün de kırkayaklara geldi sıra. Eklembacaklılar familyasına aitler. Kafadanbacaklı olsalardı nasıl olurdu acaba? Kafadan aşağıya ve yanlara saçılmış 40 tane bacak oooo çok ürkütücü! En fazla ayağı olan kırkayak türü 750 ayaklı kırkayak olan  Illacme plenipes imiş. Neyse konumuza dönelim klasik kırkayaklardan bahsedelim biz yine. 750 bacaklı kırkayakların ayakkabı sorunsalı için ciddi bir matematiksel birikim de gerekebilir o nedenle bulaşmadan uzayayayım ben bu konudan :) 

erdil yaşaroğluStandart kırkayaklı böceklerimiz standart bir kadın görüntüsünde ancak yine de 40 ayaklı bir yaratık olsalardı her gün ne ayakkabı giyeceğinin derdinden ölürdü heralde. Vah zavallılar! Biz her gün kıyafete ayakkabı uydurcaz diye helak olurken bunlar kırk tane ayak için düşün dur. Gece 3 sularında çalışmalara başlasalar heralde sabah 7 gibi ancak hazır olurlar. Bir de çok masraflı iş düşünsenize. İnternette ucuz ayakkabı için kampanya vs. oluyor ama aynı numaradan 40 çift nasıl alcaksın ki? Zaten en fazla 10 adet alma hakkı veriyorlar insana. Heralde çok renkli bir kimlik olurlardı. Tek renkle baş edemeyip rengarenk ayakkabılar giyerlerdi ve gökkuşağı gibi ayaklarıyla kaldırımlarda salınırlardı. Fakat aynı zamanda çok da sorunlu olurlardı bence hazırlanmaları giyinmeleri saatler sürerdi ve hepsi evde kalırdı bence. Çünkü hiçbir erkek bu kadar ayakkabası olan bir kadını ve saatlerce hazırlanmalarını da hesaba katacak olursak beklemek istemezdi. Masraf büyük bir kere. Adamın ancak ayakkabıcı olması durumu kurtarabilir diycem ama yok vazgeçtim adam karısına çalışmaktan piyasada iş yapamazdı. 

Düşünsenize bir sabah uyanmışsınız ve tam tamına kırk tane ayağınız var. Sağ tarafa topuklu ayakkabı sol tarafa da düz sandalet giyip hayatın ritmini bozmak ister miydiniz ayakkabılarınızla birlikte? Ayak fetişisti bir erkek bulursanız hayatınız çok keyifli olabilir belki ama onun dışında bir çok erkeğin kabusu olcağınız kesin. 


2 yorum:

Derya___ dedi ki...

Kırkayak olmadığıma şükredeyim bari :)

Kumsal dedi ki...

et bari :)))

Yorum Gönder